miércoles, 13 de mayo de 2009

CAP DE SETMANA 20 i 21 juny 2009













4EXCURSIÓN FIN DE SEMANA A VALENCIA



Los días 20 y 21 de Junio la Vocalía de la Mujer del Centro Gallego de Lleida, organiza una excursión a la "Ciutat de les Arts i les Ciències" de Valencia, por el precio de 178 €uros por persona. En las oficinas del Centro recibirán información de horarios y programas. Fecha límite para apuntarse el día 15 de Junio.

Animarse nos lo pasaremos muy bien!!!
DISSABTE: LLEIDA-VALENCIA. Sortida de Lleida direcció València, parada per esmorzar a compte del client.
Visita a la Ciutat de les Arts i les Ciències, la gran obra avantguardista d'aquest segle XXI, destacant L'Oceanogràfic (impressionant espai marí en què ens submergirem i descobrirem la bellesa i els secrets dels principals mars i oceans del planeta i la necessitat de conservar-los. Nou torres submarines temàtiques d'espectacular disseny i la tecnologia més moderna). Dinar a la Ciutat. A la tarda continuarem visitant el Museu de la Ciències Príncipe Felipe, un nou concepte de museu on es pot participar i experimentar amb la ciència i la tecnologia actual i del futur. També visitarem L'Umbracle espectacular passeig enjardinat amb vista a tot el complex, i L'Hemisfèric on assistirem a una emissió d'una pel·lícula amb tres dimensions. Sopar i allotjament a l'hotel.
DIUMENGE: VALENCIA-LLEIDA Esmorzar i sortida per visitar el cas antic de València amb guia local, farem un recorregut pels monuments més importants de la ciutat: La Catedral, El Campanar de l'Esglèsia (conegut popularment com el Micalet) Les Torres de Serrano, Els Ponts del Túria, La Muralla, L'Ajuntament etc... També visitarem el "Museu Fallero" on hi ha tos els ninots que son indultats cada any durant les festes de les Falles. Dinar a l'hotel. A la tarda retorn cap el lloc d'origen i fi dels nostre viatje.
Preu per persona 178€. Suplement habitació individual 23€
mm

No hay comentarios:

Publicar un comentario